Leerling Servicemonteur Koeltechniek

Lassche en Keizer is een van oorsprong een Twents familiebedrijf, gevestigd in Oldenzaal en hebben ons gespecialiseerd in de koudetechniek, airconditioning en klimaatbeheersing. We hebben ruim 50 jaar ervaring op het gebied van koel- en vriesinstallaties en het uitvoeren van de daarbij behorende service en het onderhoud, door heel Nederland. Een werkdag bij Lassche en Keizer is dus nooit hetzelfde! En voor een beginnend koeltechnicus zoals jijzelf is iedere dag een uitdaging. Een uitdaging omdat jij iedere dag het beste uit jezelf haalt, voor jouw collega’s en voor onze klanten.

Tot onze opdrachtgevers behoren niet alleen eindgebruikers in de industrie, de horeca, (groot-)winkelbedrijven en bedrijven in het MKB, maar ook installatiebedrijven, grootkeuken-bedrijven, brouwerijen en particulieren. Onze klanten profiteren al jarenlang van de kennis en de ervaring, die al sinds jaar en dag binnen ons bedrijf aanwezig is.

 Functieomschrijving

Na het in bedrijf stellen zorgen preventieve controles en onderhoud voor een blijvende werking van de koelinstallaties van onze klanten. Jij gaat onder leiding van een ervaren monteur meer ervaring opdoen in de koeltechniek. Het is een zeer veelzijdige functie, waarin jij de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen. Voor de uitdaging van Leerling Koelmonteur is het belangrijk dat je aan de onderstaande functie-eisen voldoet.

  • Je wilt jezelf ontwikkelen op het gebied van de koeltechniek;
  • Je helpt bij preventieve controles aan koel- en vriesinstallaties;
  • Het verhelpen van storingen;
  • Het verrichten van onderhoud;

Uiteraard zorgen wij ook dat je kennis up-to-date blijft via onze eigen in-house maar ook externe opleidingen. De nieuwste productontwikkelingen, wijzigingen en weetjes komen hier aan bod. Praktisch en met meerdere collega’s tegelijk!

Wat mag je van Lassche en Keizer verwachten?

Naast afwisselende werkzaamheden in een enthousiast team en een goede werksfeer met veel ruimte voor zelfstandigheid, bieden wij je ook een marktconform salaris volgens CAO Klein Metaal.  Wij kennen 25 vakantiedagen, 13 ATV-dagen en een reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie contact op met Steven Lassche (0541-513848) of solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.