Het bedrijf

Lassche en Keizer is van oorsprong een Twents familiebedrijf, gevestigd in Oldenzaal en heeft zich gespecialiseerd in de koudetechniek, de airconditioning en de klimaatbeheersing. Lassche en Keizer heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van het leveren en het plaatsen van koel- en vriesinstallaties en het uitvoeren van de daarbij behorende service en het onderhoud door heel Nederland.

Tot onze opdrachtgevers behoren niet alleen eindgebruikers in de industrie, de horeca, (groot-)winkelbedrijven en bedrijven in het MKB, maar ook installatiebedrijven, grootkeuken-bedrijven, brouwerijen en particulieren. Onze klanten profiteren al jarenlang van de kennis en de ervaring, die al sinds jaar en dag binnen ons bedrijf aanwezig is.

Dankzij de uitstekende, jarenlange samenwerking met leveranciers en door de deels eigen import van producten en onderdelen, zijn wij in staat om producten en diensten tegen sterk concurrerende prijzen aan te bieden.

Lassche en Keizer BV is een tevens een erkend leerbedrijf en is F-Gassen gecertificeerd en aangesloten bij de brancheorganisatie voor luchtbehandeling en koudetechniek (NVKL).