24/7 COOL

Koudetechniek, airconditioning en klimaatbeheersing die dag en nacht perfect functioneren, dát is wat we bedoelen met 24/7 COOL. Mocht er onverhoopt iets haperen, dan zorgt ons uitgekiende servicesysteem ervoor dat u binnen 8 uur wordt geholpen of indien noodzakelijk: per direct.

24/7 efficiency

Lassche & Keizer zorgt voor een hoge bedrijfszekerheid en uitgekiende kostenbeheersing van uw installaties. Door uitsluitend gebruik te maken van topkwaliteit producten van gerenommeerde leveranciers, garanderen wij continuïteit en een hoge efficiency.

24/7 service

Voor calamiteiten en onderhoud zijn we 24/7 via e-mail en telefoon bereikbaar. Het Lassche & Keizer serviceteam helpt u telefonisch of er komt een monteur ter plekke. Onze onderhoudscontracten zijn duidelijk en overzichtelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

24/7 kwaliteit

Voor Lassche & Keizer betekent kwaliteit, dat we willen voldoen aan uw verwachtingen en deze bij voorkeur willen overtreffen. Dat kan alleen door in alle aspecten van onze organisatie uitsluitend voor het beste te gaan. De beste producten van topmerken, geïnstalleerd en onderhouden door onze gekwalificeerde medewerkers.